Barion Pixel

A napvitorla ár hatása a vásárlásra

napvitorla ár, napvitorla kifüggesztve

Attól függően, hogy hova tervezünk napvitorlát vásárolni, és mekkora keret áll a rendelkezésünkre, illetve mekkora felületet szeretnénk árnyékolni, kell megterveznünk a napvitorla ár költségvetését. És persze, függ attól is, hogy hol vásárolunk, milyen napvitorla árak vannak és milyen minőséget szeretnénk, tudunk beszerezni.

Ugyanakkor függ a mi hozzáállásunktól, mentalitásunktól is, emiatt érdemes tájékozódni, hogy ne egy rossz berögződés miatt vásároljunk olcsón rosszabb minőséget, de ne is költsünk feleslegesen akkora összeget egy árnyékolóra, amit kedvezményesebben is beszerezhettünk volna, a kellő információk birtokában.

A napvitorla ár több tényező függvénye

A napvitorla ár annak is függvénye, hogy mekkora területet szeretnénk lefedni vele. Egy nagyobb kávézó vagy étterem terasza, illetve egy strand, vagy egy parkoló, esetleg egy park nagyobb területe bizonyára drágább költségekkel fog járni, mint egy kisebb terület lefedése. Számít, hogy mekkora a mérete egy-egy általunk preferált vitorlának, illetve hány darabra lesz belőle szükségünk.

Valamint az is fontos, hogy hány darab oszlop fog kelleni a rögzítésükhöz, és egyéb kellék, a stabil felszerelés érdekében. Illetve, különböző helyekről, különböző minőségben szerezhetünk be napvitorlákat. Így vannak strapabíróbb, erősebb típusok, melyek kifejezetten időjárásállók és UV állók, valamint masszívabb anyaguknak köszönhetően a szélnek s jobban ellenállnak. Vannak olcsóbb, és kevésbé masszív kiszerelések is.

Egy köztérre, vagy étterem, kávézó teraszára, tehát bármi olyan helyre, ahol közkincsnek számít és többekre van befolyással a választott árnyékoló minősége, mindenképp érdemes minél jobbat választani. Ott semmiképp sem érdemes spórolni. Az már viszont más kérdés, hogy valaki az otthonában mit engedhet meg magának, és mennyire fontos például az erős UV álló képessége az adott vitorlának. Tehát egyénenként is változik a megengedett napvitorla ár.

napvitorla ár, napvitorla a természetben

Különböző alakú napvitorlák árai

Érdemes tisztában lenni azzal is, hogy például háromszög alakú napvitorlát azért is szoktak választani, mert kisebb és könnyebben lehet vele bánni. Többet is könnyen lehet egymáshoz illesztve, szinte legózva kirakni. A négyzet alakú és a téglalap alakú ára is változó egy üzleten belül. Nem beszélve arról, amikor egyedi rendelést szeretnénk leadni, ahol a méret és akár a színválasztás is egyedi szempontok alapján történik.

Minden egyes paraméter befolyással van a napvitorla árára, ezért az árnyékolni kívánt területtel kapcsolatban pontosan kell felmérni a részleteket. Milyen alakút érdemes és praktikus adott helyre beszerezni, melyik fogja a legjobban kiszolgálni a védelmünket a már káros és erős napsugarakkal szemben. Hány darabra lesz szükségünk a garantált védelem érdekében, és milyen kategóriában tervezünk beszerezni.

napvitorla ár, állatkertben

Ahol nem érdemes spórolni a napvitorla árán

Amikor gyerekekről és idősekről van szó, őket mindenképp érdemes a legmagasabb fokú védelemmel biztosítani. Bölcsődék, óvodák, iskolák udvarán, a játszótereken és parkokban például mindenképp érdemes erős UV álló típust választani. Idősek otthonának udvarán szintén, és gyógyfürdőkben is. Ezeken a helyeken mind olyan személyek védelmét kell garantálni, akik kiszolgáltatottabbak az erős napsugaraknak, így az ő érdekükben fontos a masszív védelmet nyújtó napvitorlák beszerzése.

De mindez igaz egy családi ház kertjében is, ahol nyáron sok időt töltenek a gyerekek az udvaron. A kerti játszóterünket mindenképp érdemes stabilan védeni, hiszen az erős napsugarak ma már senkit sem kímélnek. Gyerekeink védelme pedig kiemelt szempont, hogy amikor kiengedjük őket a kertbe játszani, ne kelljen stresszelni a napszúrás állandó eshetőségétől, hanem megtegyük a tőlünk telhetőt egészségük biztosításáért.

Az egyik legközkedveltebb választás a háromszög alakú napvitorla, mely modern és esztétikus megjelenést kölcsönöz egy stílusos helynek, ízlésesen elhelyezve. Az oldalon a piaci viszonyokhoz képest egyedi termékkel találkozhatunk, prémium minőségben. Kézzel varrott és vízáteresztő kiszerelést vásárolhatunk itt, mely több funkciót egyszerre betöltő árnyékolási megoldást biztosít.

Érdemes a megfelelő helyen a kollégák szakértelmét is kikérni, akik már jártasak az árnyékolók választásának fontos szempontjaiban, így tudnak segíteni a legjobb döntés meghozatalában. Tehát vannak helyek, ahol a napvitorla ár nem lehet fő szempont, csakis a biztos védelemnek alárendelten!

Cikk megosztása

Még több izgalmas cikk:

Hogyan válasszak napvitorla színt? 3+1 tipp

Segítünk a hozzád legjobban illő napvitorla választásában! A napvitorla napjainkban egyre inkább elterjedt – ha árnyékolásról van szó. Nem is csoda, hiszen egy jól kiválasztott