Barion Pixel

Napvitorla – csodálatos megoldás a nyári napsugarak ellen!

napvitorla

Ahogy telik az idő, és haladunk előre a hónapokkal, a nyári nap sugarai egyre erőteljesebben sütnek le ránk, és az orvosok tanácsai szerint is rendkívül fontos, hogy a dél körüli órákban árnyékos helyre húzódjunk vagy mondjuk napvitorla alá. Ilyenkor ugyanis az ember bőre nagyobb mértékben van kitéve az UV-sugárzás nyújtotta kártékony hatásoknak, ami sok problémát okozhat, ha nem végzünk óvintézkedéseket.

Fontos tehát a hatékony védelemről gondoskodnunk kellő időben ahhoz, hogy megőrizzük a bőrünk fiatalságát, és elkerüljük a különböző betegségek előfordulását. Erre számos megoldás létezik kisebb-nagyobb hatékonysági fokkal, de az biztos, hogy szükséges gondolni az egészségünk megőrzésére, még mielőtt megtörténne a baj. A továbbiakban arról fogunk beszélni, hogy ez miként lehetséges.

napvitorla

Naptej – önmagában nem nyújt teljeskörű megoldást, mint a napvitorla

Az egyik megoldás a túlzott és kártékony sugárzás ellen nyilván a jól (vagy kevésbé jól) bevált naptej lehet, ami bizonyos fokú védelmet hivatott biztosítani számunkra. A gyógyszertárakban, de különböző bevásárlóközpontokban is már egészen jó minőségű, professzionális termékekhez lehet hozzájutni. Az egyetlen nagy hátránya ennek inkább a felhasználásban rejlik, ugyanis sok ember csupán a strandolással, illetve a nyaralással köti össze a naptej használatát, viszont arra nem gondol, hogy otthon a kerti munkálatok folyamán is kellene használni azt.

Ha mégis, akkor az átlagos felhasználók túlnyomóan csak a fedetlen testrészeket kenik be, például az arcot, a nyakat és a kézfejeket. Ilyenkor azonban még a ruhán keresztül is köztudottan elérik a bőrt a kártékony sugarak. Javasoljuk ezért, hogy kerüljük el a déli órákban a napon való tartózkodást, és igyekezzünk mindig megfelelő naptejet alkalmazni a bőrünk egészségének megőrzése érdekében.

Napvitorla - csodálatos megoldás a nyári napsugarak ellen! 1

Árnyék – egy lépés a boldogság felé

A másik fontos tényező, hogy a napon való tartózkodást kisebb szünetekkel szakítsuk meg, hogy legyen időnk megpihenni a hűvösben. A fák kellemes árnyéka nagyszerű menedéket tud nyújtani számunkra a napfény elől. Ennek a hátránya azonban az, hogy a fák nem gombamód növekednek ki a földből, ezért mire megfelelő árnyékolást biztosítunk az ültetésük által az udvarunkon, valószínűleg több évnek kell még eltelnie. A probléma megoldására azonban van egy nagyszerű megoldás, a napvitorla a cégünk jóvoltából!

napvitorla

Hatékony védelem a napvitorla által

A napvitorla azon kívül, hogy a megnevezése különlegesen hangzik, igazán korszerű és előkelő megjelenést is biztosít otthonunk számára, hogy a pihenőidőnket kellemesen tudjuk eltölteni a szabad levegőn. Ennek igazából rendkívül könnyű a telepítése bármilyen környezetben, és emelkedett komfortérzetet biztosít.

A Napvitorlaland esetében a napvitorlák anyaga 285 g/m2-es anyagsűrűséggel rendelkezik, és termékeink kézzel vannak varrva. A sűrű szövésű HDPE anyag eredményesebb árnyékolást és ezzel együtt fokozott mértékű UV védelmet biztosít, mint a piacon lévő többi, vékonyabb, ritkább szövésű anyag. Mindez hozzájárul ahhoz is, hogy az adott napvitorla időjárásálló és a szélnek is hatékonyan ellenálló legyen.

Napvitorlaland – hatékony védelmet biztosító napvitorlák elérhető áron!

Cikk megosztása

Még több izgalmas cikk:

Hogyan válasszak napvitorla színt? 3+1 tipp

Segítünk a hozzád legjobban illő napvitorla választásában! A napvitorla napjainkban egyre inkább elterjedt – ha árnyékolásról van szó. Nem is csoda, hiszen egy jól kiválasztott