Barion Pixel

Egyedi méretű napvitorla gyártás

Egyedi méretre van szüksége, prémium minőségben?

Rendelésre egyedi méretű háromszög, téglalap és négyzet alakú napvitorlákat is gyártunk, magas minőségű, kiváló alapanyagokat felhasználva, 285 g/m2 prémium HDPE anyagból.

Az általunk forgalmazott víz-és légáteresztő HDPE napvitorla a piacon található egyéb napvitorlákhoz képest strapabíróbb, masszívabb kialakítású. Extra erős napvitorla, melyet a 285 g /m2 anyagsűrűség tesz igazán ellenállóvá, szemben a 150 – 180 grammos változatokkal.

A vízálló napvitorlákkal összehasonlítva is számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. A sűrű szövésének és HDPE anyag felhasználásnak köszönhetően bizonyos mennyiségű csapadéknak – akár szemerkélő eső, szitálás –  ellenállni képes, illetve vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik.
Ugyanakkor nagy mennyiségű, hirtelen lezúduló csapadékot átereszti, míg a vízálló napvitorlák, melyek esetleges szakszerűtlen telepítés és karbantartás okán a nagy súlyú terhelés alatt le is szakadhatnak, illetve elszakadhatnak, jobban ki vannak téve valamilyen hasonló végzetes kimenetelnek.

Légáteresztő-képesség tekintetében is jelentős különbség érzékelhető a hdpe napvitorla javára. Nagy szélmozgás esetén a vízzáró napvitorlába jobban bele tud kapni és kapaszkodni a szél, mint a még kifejezetten sűrű szövésű, de hdpe anyagú napvitorlába, melyen könnyen átfúj. 
Sokkal jobban beszorul a levegő, egy fülledt nyári estén a vízhatlan napvitorlák alá, mely kellemetlenné teheti a szabadban töltött időt, ellenben a hdpe napvitorlák jobb légmozgást biztosítanak.

Amennyiben szeretne egy prémium minőségű, extra erős, sűrű anyagszerkezetű víz-és légáteresztő HDPE napvitorlát méretre készíttetni, jó helyen jár, várjuk megkeresését!

Nyerő árak, magas minőség, gyors kiszolgálás!

Kérjen ajánlatot egyedi méretű napvitorláinkra!