Barion Pixel

Új napvitorla rendelhető! – 185 g/m2 anyagsűrűség

napvitorla-arnyekol-gazdasagos.jpg

Ahogy közeledik a tavasz végi, nyár eleji napsütéses idő, és ahogy a napsugarak ereje is egyre erősebbé válik – szükséges újra feltenni a napvitorlákat a szezonális helyükre – amennyiben vannak. Ha azonban még nem rendelkezel feltehető napvitorlával, akkor ajánljuk neked a legújabb nálunk kapható napvitorla típust, melyről részletesen írunk a következőkben.

Korábbi cikkünkben már ismertettük az új 320 gramm/négyzetméteres anyagsűrűségű napvitorlánkat, és annak előnyeit. Írásunk ide kattintva elolvasható. Most pedig egy olyan új nálunk megrendelhető napvitorla terméket fogunk bemutatni, melynek anyagsűrűsége kisebb – 185 gramm/négyzetméter. Azonban ez a kevésbé sűrűn szőtt szövetű napvitorla gazdaságos ára mellett tartós és bőven be tudja tölteni a feladatát, amire hívatott – hogy megfelelően és megbízhatóan árnyékoljon.

Új napvitorla rendelhető! - 185 g/m2 anyagsűrűség 1
Fekete napvitorla

Mit érdemes tudni az új 185 gramm/négyzetméteres napvitorláról?

Az általunk forgalmazott új termék igen szigorú minőségi ellenőrzésen esik át – így a kétség nélküli kitűnő minőség mindenképpen garantált ezen árnyékoló esetében is. Igen számos színben és méretben rendelhető ez a napvitorla – az eddigi standard színeken és méreteken túl is. 17-féle színben kérhető, melyek a következők: Fehér, homokszín, elefántcsont, bézs, citromsárga, mokka, piros, narancssárga, terrakotta, barackszín, világos és sötétszürke, ezüst, fűzöld, fekete, középzöld és zöld színekben.

Szerintünk ebből már mindeni tud válogatni kedvére! Hiszen ha egy kis vidámságot és életet szeretnél vinni kertedbe, teraszodra, éttermedbe stb. – akkor meleg szívvel ajánljuk a rikító árnyalatokat, mint a citromsárga, narancssárga, zöld! Ha azonban a visszafogottabb, letisztultabb irány a szimpatikusabb, akkor is bőven van miből válogatni – a homokszíntől a bézsen át egészen a klasszikus feketéig.

Új napvitorla rendelhető! - 185 g/m2 anyagsűrűség 2
Napvitorla számtalan színben

Napvitorla számtalan méretben

A sokféle színválaszték mellett méretek terén is nagy a választék ennél a terméknél! Ugyanis, amennyiben négyzet alakú napvitorlára teszi le valaki a voksát, akkor 8-féle standard méret közül válogathat, mint 3 x 3 m / 3,6 x 3,6 m / 4 x 4 m / 4,5 x 4,5 m / 5 x 5 m / 5,4 x 5,4 m / 6 x 6 m / 7 x 7 m – melyekből a legutóbbi kettő erősített varrással és széles hevederrel rendelkeznek!

Téglalap alakú napvitorla rendelés esetén – ennél a típusnál 23-féle standard méretben kérhető az árnyékoló – 1,5 x 2 métertől egészen 6 x 8 méterig! Ezen forma esetében is a nagyobb méretek (4 x 7 métertől) – már extrán megerősített varrással és szélesebb hevederrel vannak ellátva – így biztosítva ennél az extra nagy méretű anyagnál a tartósságot.

Amennyiben a klasszikus háromszög alakú napvitorla lesz valakinél a befutó – ott is különböző méretekből szabad válogatni. De első körben a háromszög oldal méreteit szükséges eldönteni, hiszen kérhető egyenlő oldalakkal, egyenlő szárral, illetve derékszöggel is. Egyenlő oldalú háromszög alakú napvitorla esetében 11-féle standard méretben rendelhető – 2 méteres oldalhossztól egészen 8 méteresig! Egyenlő szárú háromszög alakú napvitorlánál 5 méret áll rendelkezésre minden kedves vásárlónknak! Derékszögű háromszög alakú napvitorla esetében pedig 7 adott méret közül választhat a kedves érdeklődő. Az biztos, hogy nem mindennapi ez az igazán széles választék – szín és méret tekintetében egyaránt!

Ezen a számos méreten túl egyedi, külön speciális méretre gyártott napvitorla is rendelhető!

További fontos tudnivaló a 185 gramm/négyzetméteres napvitorlákról, hogy anyaguk a közismert HDPE szövet, mely igen nagy szintű UV-állóssággal rendelkezik.

Új napvitorla rendelhető! - 185 g/m2 anyagsűrűség 3
Napvitorla, kék, mint az ég

Mi szól emellett az anyagsűrűségű napvitorla mellett?

A 185 gramm/négyzetméteres anyagsűrűségű napvitorla mellett szól gazdaságos volta, hiszen kiemelkedően jó áron kapható – mely árakról bátran érdeklődjön privát elérhetőségeink valamelyikén és készséggel válaszolunk minden felmerülő kérdésre napvitorla kapcsán!

A kiemelkedően kedvező ár azonban egyáltalán nem takar silány, olcsó minőséget, sőt! Árnyékolás és szélátengedés tekintetében nem mond csődöt ez a típusú napvitorla. Épp ellenkezőleg, hiszen tökéletesen optimális árnyékot nyújt, és amellett a szél enyhén átfúj rajta, tehát elmondható, hogy ár-érték arányban ez egy meglehetősen optimális szelet is álló enyhén álló árnyékoló szövet.

Vékonyabb anyagának hála a víz kevésbé marad meg benne, illetve a szél is kevésbé tudja terheli.

Új napvitorla rendelhető! - 185 g/m2 anyagsűrűség 4
Napvitorla – páratlan hangulatot kölcsönöz

Felkeltettük érdeklődésedet?

Amennyiben igen, és napvitorla vásárláson gondolkodsz, akkor ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérdezz bátran új termékünkről, és mi állunk rendelkezésedre, választ adunk árakkal, egyéb felmerülő dolgokkal kapcsolatos kérdőjelekre.

Cikk megosztása

Még több izgalmas cikk: