Barion Pixel

Elérhető az egyedi napvitorla gyártása is!

egyedi napvitorla

Cégünk a 2010 óta működő Faberland csoport tagja, mely ezen a területen is elkötelezett a magas minőségű termékek gyártása, forgalmazása és képviselete mellett. Fontos számunkra a folyamatos tanulás és fejlődés, és mindezt a tudást magas szintű szakmai tanácsadás formájában szeretjük megosztani érdeklődő vásárlóinkkal.

Nálunk európai minőségű napvitorlákat tud vásárolni, melyek átlag feletti anyagsűrűséggel rendelkeznek. Kiemelkedő szolgáltatásunk, hogy nemcsak szabvány méreteket és formákat választhat, hanem akár egyedi méretben, színben és formában is van lehetősége rendelni! Egyedi napvitorla kínálatunk tulajdonságait szeretnénk most megismertetni kedves olvasónkkal.

Egyedi napvitorla a Napvitorlalandtól

Fontosnak tartjuk, hogy egyedi méretű napvitorla rendelésére is biztosítsunk lehetőséget. Az életben vannak olyan helyzetek, melyek megkövetelik az elérhető standard keretekből való kilépést, ezért igyekszünk az egyedi napvitorlával kapcsolatos igényeket is kielégíteni! A minőséget természetesen ugyanúgy garantáljuk egyedi napvitorla rendelése esetén is, itt csak a méretben, formában és színben van különbség.

Formavilág tekintetében az alapvető három típuson – a háromszög, a négyzet és a téglalap verziókon túl – trapéz alakút, valamint egyéb szabálytalan formákat is tudunk gyártani. Továbbá, az elérhető három standard formában egyedi méretűeket is készítünk. A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje egyedi méretű napvitorla ajánlatunkat, melyet a honlapon tud igényelni. Mi pedig válaszolunk kérésére, és egyeztetjük a szükséges részleteket.

egyedi napvitorla borvideken

Napvitorla tulajdonságok

A prémium minőséget több területen is garantáljuk. Elsősorban átlag feletti anyagsűrűséggel dolgozunk, 285 g/m2 prémium HDPE anyagból készített, kézzel varrott napvitorlákat forgalmazunk. Ez teszi igazán erőssé és ellenállóvá termékünket, szemben az átlagos 150-180 grammos változatokkal. A kiváló alapanyagok használata nálunk elsődleges szempont. Víz- és légáteresztő HDPE napvitorlaprofiljaink sokkal masszívabbak és strapabíróbbak, mint piaci társaik. Nem igazán pártoljuk a vízálló napvitorla gyártását, mivel több az esetleges technológiai hiba, ami felmerülhet velük kapcsolatban.

Ezért nálunk a víz- és légáteresztő verzió a kedvelt, minőségbeli és gyártásbeli előnyeit is tekintve. Sajnos a legtöbb vízálló típusnál az esetleges szakszerűtlen telepítés és karbantartás csak fokozza a hibákat, így nagy súlyú terhelés alatt le is szakadhatnak. A vízáteresztő napvitorláink viszont a sűrű szövésű HDPE anyagnak köszönhetően képesek bizonyos mennyiségű csapadékot elhordozni, emellett pedig vízlepergető tulajdonsággal is rendelkeznek. A légáteresztő képességnek köszönhetően pedig szintén élvezhetjük ennek a sűrű szövésű anyagnak az előnyeit! Nem tud a szél úgy belekapni, mint sok vízzáró vitorlába, a HDPE vitorlán könnyen átfúj ugyanez a szél. A levegő sem szorul be alá, így sokkal élvezhetőbb és kellemesebb az alatta eltöltött idő, ellentétben a vízhatlan napvitorlával.

egyedi_napvitorla

Kérje ajánlatunkat!

Egyedi napvitorláink számos helyzetre nyújthatnak megoldást abban az esetben is, ha az Ön terasza a megszokottól eltérő formát igényel árnyékolás szempontjából, mert például más méretezésre van szüksége, mint a szabványkínálat. Vitorláink képviselik mind a modern, mind az esztétikus megjelenést, illetve a prémium minőséget. Kontúríves kialakításúak, speciális gyártási technológiával készülnek, időjárásálló termékek, megerősített szélekkel rendelkeznek, valamint könnyen felszerelhetőek és tisztíthatóak. Velünk nyugodt szívvel oszthatja meg elképzeléseit, igyekszünk teljesíteni az Ön elgondolásait, prémium szinten képviselve az árnyékolást!

Amennyiben a fentebb vázolt előnyök és a nálunk elérhető egyedi napvitorla lehetőségek felkeltették érdeklődését, kérheti ajánlatunkat a honlap alján található ajánlatkérés menüpontban.

Cikk megosztása

Még több izgalmas cikk:

Hogyan válasszak napvitorla színt? 3+1 tipp

Segítünk a hozzád legjobban illő napvitorla választásában! A napvitorla napjainkban egyre inkább elterjedt – ha árnyékolásról van szó. Nem is csoda, hiszen egy jól kiválasztott